Canım Annem Bitti mi? Canım Annem Yeni Bölüm Bugün Var mı? Saat Kaçta?

Canım Annem Bitti mi? Canım Annem Yeni Bölüm Bugün Var mı? Saat Kaçta?... Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizi severlerin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle Tv8'de..

değerli takipçilerimiz 31 Ağustos Çarşamba itibari ile Canım Annem 12 30 da yayınlandı!

DOYA DOYA MODA ERKENE ALINDI!

TV8'in sevilerek izlenen programı Doya Doya Moda Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının başlamasından dolayı 12:30'a alınırken Canım Annem dizisi ise 15:00'da başlatılacak.

Murat, karşısına çıkan Ömer’in kim olduğunu bilmeden onunla kavganın eşiğine gelir. Nazlı’dan alamadığı cevabı Halit’ten almaya kararlı olan Murat, Halit’e derdini anlatmak için elinden geleni yapsa da Halit neredeyse yüzüne bile bakmaz Murat’ın. Murat Nazlı’nın verdiği kararı anlamlandıramazken Halit’in kendisine olan davranışlarını da açıklayamaz. Cevap alabileceği tek kişi gene Nazlı’dır. Ancak Nazlı Murat’ın babasıyla konuşmaya gittiğini öğrenince bundan çok rahatsız olur. Murat bir açıklama daha borçludur artık Nazlı’ya.

Canım Annem 134.Bölüm 1 Eylül Perşembe Son Bölüm İzle

Canım Annem Bitti mi? Canım Annem Yeni Bölüm Bugün Var mı? Saat Kaçta?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu