Canım Annem 94.Bölüm 23 Haziran Perşembe Yeni Bölüm İzle!

Canım Annem 94.Bölüm 23 Haziran Perşembe Yeni Bölüm İzle!...Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 15.00'de Tv8'de...

Canım Annem 94.Bölüm 23 Haziran Perşembe Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Murat, Furkan’ın Nazlı konusunda yalan söylediğini öğrenmiştir. Nazlı’ya karşı mesafesi doğal olarak ortadan kalkar. Nazlı’ya konak bahçesinde bisiklet kullanmayı öğretirken baş başa güzel bir gün geçireceklerdir. Nazlı’nın güvenerek kendini emanet ettiği, Murat’ın ise onun güvenini boşa çıkarmadan yanında durduğu günün sonunda ikisinin de hatırlayacağı bir sürü romantik an birikecektir.

Asude, Nazlı’nın konaktan gitmesine mi sebep olacak?

Ancak Murat’ın gerçeği öğrendiğini anlayan Melek Nazlı ve Murat arasına Furkan’dan daha güçlü bir duvar çekmesi gerektiğine karar verir. Asude’yi manipüle ederek Nazlı’nın üzerine yollar. Nazlı bir kere daha Asude’nin karşısında çaresiz kalacak ve Murat’la geçirdiği güzel günün sonunda hayal kırıklığına uğrayacaktır.

Canım Annem 94.Bölüm 23 Haziran Perşembe Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu