Canım Annem 88.Bölüm 15 Haziran Çarşamba Yeni Bölüm İzle!

Canım Annem 88.Bölüm 15 Haziran Çarşamba Yeni Bölüm İzle!...Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 15.00'de Tv8'de...

Canım Annem 88.Bölüm 15 Haziran Çarşamba Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Furkan kendisinin Nazlı’ya âşık olduğunu söylerken Nazlı’yla aralarında bir ilişki olduğu yalanını da söylemiştir Murat’a. Murat başta inanmakta zorlansa da inanmaktan başka yapabileceği bir şey yoktur. Nazlı’ya olan duygularını bastırmak zorunda kalarak kendini geri çeker. Nazlı ise onun kendisine karşı mesafeli tavrını daha önce Murat’a dair yanlış bir yargıya varmış olmasına bağlar doğal olarak.

 "NAZLI BENİ SEVEMEZ Mİ?"

Murat’ın gönlünü almak için çok çaba gösterir ancak Murat’ın yüzünü güldürebilmesi imkansızdır. Furkan Murat’ı söylediği yalana inandırmak için her fırsatta Nazlı’yla yan yana gelir. Bu durum Murat’ın gerilimini yükseltirken son noktada ciddi bir yanlış anlamaya neden olacaktır. Oya, kendisine gelen iş teklifini Yıldız’ın ayarladığını saklayan Kerem’e bir ders vermeye niyetlidir.

Canım Annem 88.Bölüm 15 Haziran Çarşamba Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu