Canım Annem 197.Bölüm 30 Kasım Çarşamba Yeni Bölüm İzle!

Canım Annem 197.Bölüm 30 Kasım Çarşamba Yeni Bölüm İzle!...Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 12.45'te Tv8'de...

Canım Annem 197.Bölüm 30 Kasım Çarşamba Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Murat’ın helikopterinin düşmesi konakta çığ etkisi yapar. Nazlı inanmasa da Melek, Murat’a sahip olamadan öldüğü için hırslanmaktadır. Asude, ufak bir baygınlık geçirirken Nazlı Zeynep için ayakta durmak zorundadır. Nazlı, Murat hakkında umut dolu şeyler söylerken bu Melek’in daha da öfkelenmesine enden olur. Henüz bir haber alınamamış olsa da o kazadan sağ kurtulabileceğine Nazlı dışında kimse ihtimal vermez.

"MURAT ÖLDÜ MÜ?"

Bu vesileyle konağa gelen Furkan arkadaşının öldüğünü kabullenemez. Nazlı ile Murat’ın arasında yaşananları öğrenince oldukça üzülen Furkan bunun sorumlusunun kim olduğunu tahmin etmektedir. Levent, Ela ve Furkan’ın peşine Behçet’i takar. Hapishaneden Ela’yı araması Ela’nın paniğe kapılmasına ve Furkan için endişelenmesine neden olacaktır.

Canım Annem 197.Bölüm 30 Kasım Çarşamba Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu