Canım Annem 194.Bölüm 25 Kasım Cuma Yeni Bölüm İzle!

Canım Annem 194.Bölüm 25 Kasım Cuma Yeni Bölüm İzle!....Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 12.45'te Tv8'de...

Murat gördüğü manzarayla sarsılmış apar topar otelden ayrılır. Melek uyandığında amacına ulaştığını düşünerek Murat’la konuşmaya gider. Murat yaptığından pişman kendine lanetler yağdırırken Melek’ten zaman ister. Rolünü yine çok iyi oynayan Melek muzaffer bir edayla konağa döner. Nazlı, Zeynep’i oyalamaya çalışırken Murat onunla konuşmak istemez. Asude her şeyin farkına varmış Melek’e karşı sessiz savaşı sürdürmektedir.

Murat’ın İspanya için üçüncü bir bilet alması Melek ve Nazlı’nın kafasını karıştıracaktır. Furkan ve Ela Levent’e yakalanmak üzereyken son anda durumu kurtarırlar. Figen’in de sayesinde Levent onların ayrıldığını düşünerek keyiflenmektedir. Planlarını uygulamaya koyarken Figen büyük bir risk alarak Furkan’a yardım etmeye karar verir. Levent’in Sümbül’ü ziyareti Betül’ün kafasını karıştırır. Ela, Figen ve Furkan Levent’e karşı birleşmiştir. Fakat Figen’in Levent’e yakalanmış olması büyük bir gerilim oluşturacaktır.

Canım Annem 194.Bölüm 25 Kasım Cuma Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Murat Nazlı’nın karşısına geçip O’nun bir yalancı ve sahtekâr olduğunu söylemiştir. Nazlı bunu duyunca şok olur. Nazlı Murat’tan bir açıklama beklemektedir. Zeynep hiçbir şey belli etmemeye uğraşırlarken aralarında konuşulamayan şeylerin gerginliği kendisini gösterir. Melek ise Murat Zeynep’i kendisine emanet ettiğinden beri O’nun yanı başındadır. Fırsatı değerlendirip Murat’a kendini göstermeye çalışmaktadır. Ancak Asude Murat’ı Melek’le bir araya getirmemeye kararlıdır. Oğluna bir süre kendine gelmesini, hayatına kimseyi almamasını öğütler. Asude’nin bu sözlerini duyan Melek için bu durum, Asude’yle arasındaki soğuk savaşı netleştiren şey olur.

"BU EVLİLİK BİTECEK!"

Nazlı fırsatını bulduğunda Murat’ın karşısına çıkıp sözleri için hesap sorar. Murat sözlerinin arkasındadır. Melek’in Nazlı’yı karalamak için oluşturduğu tüm sahte argümanı Nazlı’nın önüne atar. Nazlı kendi ağzından yazılmış günlüğü, kendisi ve Zeynep için alınmış uçak biletlerini ve Murat’ın imzası taklit edilerek elde edilmiş vasi belgesini görünce şok olur. Kendisine çok büyük bir oyun oynanmıştır. Ancak her şeyden önemlisi Murat’ın bunlara inanmış olmasıdır. Nazlı’nın gururu çok incinmiştir. Murat’a tek bir açıklama bile yapmaz. Murat ise Nazlı’nın varlığına daha fazla tahammül edemeyerek O’nun kolundan tutup konaktan dışarı atar. Figen Levent’in planlarını bildiği kadarıyla Furkan’a anlatır.

Canım Annem 194.Bölüm 25 Kasım Cuma Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu