Canım Annem 154.Bölüm 29 Eylül Perşembe Yeni Bölüm İzle!

Canım Annem 154.Bölüm 29 Eylül Perşembe Yeni Bölüm İzle!...Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 12.45'te Tv8'de...

Asude, Murat’ı yine kandırmış Nazlı konusunda oyalamaktadır. Halit, Nazlı’nın tekrar konağa dönmesini katiyetle istemezken Sümbül bu durumu baltalamaya çalışır. Murat, Halit’e saygısından uzak dururken Zeynep annesini sayıklamaya başlar. Zeynep’le görüntülü konuşan Nazlı’nın neler söylediğini öğrenmek için çaba harcayan Asude tedirgindir. Nazlı, Asude’nin söyledikleri yüzünden Murat’a gerçekleri anlatmaktan vazgeçer. Murat ise olayın peşine düşer.

Ömer ile araları gerilir. Murat, Nazlı’nın konuşmalarını duyar ve Ömer ile sevgili olmadıklarını öğrenir. Sümbül ve Suzi’nin bütün işbirliğine rağmen Ela geri adım atmaz. Furkan dağılmıştır. Bir süre ortalarda görünmese de sonunda eve döner. Suzi ona bütün gerçekleri anlatır. Ela ile konuşmak için fırsat kollarken Ela ikisinin farklı dünyaları olduğunu düşünmektedir. Onu sevdiği halde vazgeçmek zorunda kalacaktır. Ela’nın çalıştığı kafeyi bulan Yüksel, kızla iligli planlar yapmaktadır.

Canım Annem 154.Bölüm 29 Eylül Perşembe Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Ömer Murat’ı Nazlı’nın başında bulduktan sonra aralarındaki gerilim iyice yükselir. Murat sinirlerine hâkim olmaya çabalasa da Nazlı için elinden bir şey gelmemesi onu alt üst etmektedir. Asude oğlu için endişeliyken Melek, Murat’ın Nazlı’ya olan aşkına bir kere daha çok yakından tanık olmaktadır. Konakta Zeynep annesini göremedikçe kötü olmakta, huzursuzluğu artmaktadır. Kızının yanına gitmek zorunda kalan Murat onun annesinin başına bir şey geldiğinden şüphelendiğini görür.

"KIZIM, BEN SENİ ÇOK ÖZLEDİM!"

Murat konakta kızının yanındayken Nazlı hastanede gözlerini açar. Nazlı bir an önce Zeynep’e ulaşmak istese de Halit kızının konağa geri dönmesine izin vermez. Onu alıp eve götürmeye kararlıdır. Hastaneden çıkmadan önce ise Rüstem Nazlı’ya ulaşmayı başararak onu konuşmaması yönünde tehdit eder. Eğer Nazlı Rüstem’i ele verirse Zeynep annesinin aslında öldüğünü öğrenecektir. Nazlı birçok yönden çıkışsız hâlde babasıyla birlikte eve döner. Ancak beklenmedik misafir olarak Murat ve Asude kapılarını çalarlar.

Canım Annem 154.Bölüm 29 Eylül Perşembe Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu