Canım Annem 148.Bölüm 21 Eylül Çarşamba Yeni Bölüm İzle!

Canım Annem 148.Bölüm 21 Eylül Çarşamba Yeni Bölüm İzle!...Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 12.45'te Tv8'de...

Murat Nazlı’nın kaçırıldığı bilgisine ulaşmıştır. Nazlı’yı kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır ancak kaçıranların kim olduğuyla ilgili hiçbir bilgi yoktur elinde. Diğer yandan hem Zeynep annesinin nerede olduğu sormakta hem de Halit, kızına ulaşamadıkça endişelenmekte ve Murat’ı sıkıştırmaktadır. Murat çıkışsız bir durumdadır. Nazlı ise Rüstem tarafından kaçırıldığı yerde eli kolu bağlı, çaresiz hâldedir. Murat Nazlı’nı kaçırıldığı bilgisini yalnızca Asude ve Melek’le paylaşır. Asude Nazlı için gerçekten endişelenirken Melek işin ucu kendisine çıkacağı için çok tedirgindir. Bulunduğu durumda soğukkanlı bir şekilde oyununu oynaması gittikçe zorlaşmaktadır.

Murat’la çıkacağı tatilin iptal olması da canını çok sıkmıştır ve Melek hata yapmaya başlar. Bu hatalar hem Murat’ın hem de Asude’nin tepkisini çekecektir. Ela, Furkan’ın kendisine hazırladığı sürprizle ve bir anlamda aşkını ilan etmesiyle şok olmuştur. Ona ne gerçekleri açıklaması ne de Suzi’yle birlikte giriştiği oyunu sürdürmesi mümkündür. Tek çaresi Furkan’dan uzaklaşmaktır ve o da öyle yapar. Ancak Furkan’ın ısrarıyla yeniden onunla görüşmek durumunda kalır. Bu defa ise aralarındaki tüm bağı koparmak için hiç olmadığı kadar net konuşacaktır Furkan’a. Ela için yolunda giden tek şey iş başvurusuna aldığı olumlu geri dönüştür. Daha önce görüşmeye gittiği emlak ofisinde çalışmaya başlayacaktır ancak orada da onu kötü sürprizler beklemektedir.

 “BU DA NE?!”

Canım Annem 148.Bölüm 21 Eylül Çarşamba Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Sabah gelen telefonda Nazlı’nın sesini duyan Murat başına bir iş geldiğine emin olmuştur. Hemen peşine düşüp Hatice’yle ve taksiciyle konuşur. Melek onun Nazlı’nın peşine düşmesinden rahatsız Rüstem’e öfke saçmaktadır. Asude’nin de kızı merak ediyor olması hiç hoşuna gitmez. Zeynep annesi olmadığı için keyifsizdir. Murat, kamera kayıtlarına ulaşmak üzere harekete geçer. Halit de Nazlı’yı merak etmiş Murat’ı sıkıştırmaktadır.

"NE OLUR BIRAK BENİ!"

Nazlı ise Rüstem’i ikna etmek için uğraşır. Kaçmak için fırsat bulur ama başarılı olamaz. Tel çaresi Murat’ın onu gelip kurtarmasıdır. Murat, hızla harekete geçer. Ela, karşısına çıkan ve onu rahatsız eden Yüksel’e büyük tepki gösterir. Yüksel bunun altında kalmayacağını söyleyerek gider. Suzi, Sümbül’den yeğenlerini baş göz edebilmek için yardım ister. Sümbül bu durumdan oldukça memnundur. Ela, kaçmaya çalışsa da Furkan’ın hazırladığı sürprizle tekrar bir araya gelirler.

Canım Annem 148.Bölüm 21 Eylül Çarşamba Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu