Canım Annem 147.Bölüm 20 Eylül Salı Yeni Bölüm İzle!

Canım Annem 147.Bölüm 20 Eylül Salı Yeni Bölüm İzle!....Tv8'de yayınlanan Canım Annem dizisi izleyicilerle buluşuyor. Herkesin ilgiyle ve severek izlediği Canım Annem dizisi izleyicileri hafta içi her gün ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Canım Annem dizisi hafta içi her gün yeni bölümleriyle saat 12.45'te Tv8'de...

Sabah gelen telefonda Nazlı’nın sesini duyan Murat başına bir iş geldiğine emin olmuştur. Hemen peşine düşüp Hatice’yle ve taksiciyle konuşur. Melek onun Nazlı’nın peşine düşmesinden rahatsız Rüstem’e öfke saçmaktadır. Asude’nin de kızı merak ediyor olması hiç hoşuna gitmez. Zeynep annesi olmadığı için keyifsizdir. Murat, kamera kayıtlarına ulaşmak üzere harekete geçer. Halit de Nazlı’yı merak etmiş Murat’ı sıkıştırmaktadır. Nazlı ise Rüstem’i ikna etmek için uğraşır.

Kaçmak için fırsat bulur ama başarılı olamaz. Tel çaresi Murat’ın onu gelip kurtarmasıdır. Murat, hızla harekete geçer. Ela, karşısına çıkan ve onu rahatsız eden Yüksel’e büyük tepki gösterir. Yüksel bunun altında kalmayacağını söyleyerek gider. Suzi, Sümbül’den yeğenlerini baş göz edebilmek için yardım ister. Sümbül bu durumdan oldukça memnundur. Ela, kaçmaya çalışsa da Furkan’ın hazırladığı sürprizle tekrar bir araya gelirler. Ela bir iş görüşmesi için mülakata çağrılır. Suzi’ye borcunu ödeyebileceği için mutlu olan Ela, Furkan’ın duygularını itirafı karşısında donar kalır.

Canım Annem 147.Bölüm 20 Eylül Salı Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Nazlı, tam Murat’a yaklaşmışken zorla bir arabaya bindirilir. Murat Nazlı’yı beklemiş gelmediği için ona kızmıştır. Melek tatil için acele ederken Asude planını uygulayarak geri döner. Fakat Murat Nazlı ortada yokken ve Zeynep yalnızken gitmek istemez. Murat, Nazlı’ya kızgın olsa da başına bir iş geldiğini düşünmeye başlar.

"ESKİ SEVGİLİSİYLE BARIŞTIĞINI DUYDUM..."

Melek bu fırsatı değerlendirir. Rüstem’in bir anlık dalgınlığı Nazlı’nın Murat’a kısa da olsa ulaşmasını sağlayacaktır. Gül konaktaki durumdan şüphelenmeye başlar. Sümbül yeni eve taşınmak için hamle yapar. Ela’nın zengin bir koca bulması umudu onu neşelendirmiştir.

Canım Annem 147.Bölüm 20 Eylül Salı Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu