Burcu İle Hafta Sonu 11 Haziran Cumartesi Neden Yok?

Burcu İle Hafta Sonu 11 Haziran Cumartesi Neden Yok?.... Star TV'de cumartesi günleri izleyici ile buluşan Burcu ile Hafta Sonu programı 11 Haziran Cumartesi günü yayınlanmadı. Birçok kişi tarafından sevilerek izlenen Burcu ile Hafta Sonu'nun neden yayınlanmadığı merak ediliyor.

Cumartesi günleri saat 10:00'dan itibaren izleyicinin karşısına geçen Burcu Esmersoy birbirinden önemli konukları ile güzellik ve bakımdan, yaşam üzerine birçok konuda sohbet ediyor. Son olarak geçtiğimiz hafta 141.bölümü yayınlanan Burcu ile Hafta Sonu programı sezon finali yaptığı için bu haftadan itibaren yeni bölümü yaklaşık 2-3 ay boyunca yayınlanmayacak.

Hem yurt içinde, hem de yurt dışında başarılı işlere imza atan Burcu Esmersoy; herkesin hayran kaldığı enerjisini Star ekranlarından yansıtıyor. Güzel sunucu, dopdolu bir içerikle izleyicilerin karşısına geçiyor. Makyajdan spora, çok özel tariflerden en son yeniliklere uzanan geniş yelpazesiyle hafta içi yorgunluğunu herkese unutturacak olan Burcu Esmersoy, hafta sonu enerjinize enerji katacak.

Burcu İle Hafta Sonu 11 Haziran Cumartesi Neden Yok?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu