Bu Gece Benzine Zam Yapılacak mı? 14 Haziran Salı Benzin Zam Var mı?

Bu Gece Benzine Zam Yapılacak mı? 14 Haziran Salı Benzin Zam Var mı?.... Son günlerde benzin zam haberleri sık sık paylaşılan haberlerden olmaya devam ediyor. Özellikle sosyal medyada ve sohbet gruplarında en çok gündem olan konulardan birisi de benzin zammı oluyor. Gün içerisinde 2.60 TL benzin fiyatlarına zam geleceği yönünde haberler çıkmıştı. Peki bu gece benzine zam gelecek mi? İşte detaylar:

Uluslararası brent petrol piyasalarındaki artış ve döviz kurundaki yükseliş bir akaryakıt zammı son dakika haberini de beraberinde getirdi. 27 ve 28 Mayıs günlerinde uygulanan zammın ardından 2 Haziran ve 8 Haziran günlerinde de zam haberleri gelmişti. 2 Haziran günü benzine 1 lira 22 kuruş ve motorine 1 lira 49 kuruş zam gelirken 8 Haziran Çarşamba günü motorin fiyatında 1 lira 95 kuruş artış yapılmıştı. Araç sahiplerini üzecek bir haber daha geldi. 11 Haziran tarihinden itibaren geçerli olmak üzere gelen son benzin zammıyla birlikte benzin fiyatları 30 liraya dayandı. İşte, 13 Haziran güncel zamlı LPG, motorin ve benzin fiyatları...

YENİ ZAM!

11 Haziran gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 2,18 lira, LPG'ye 54 kuruş zam yapıldı. Benzin ve motorin fiyatlarına yine zam yapıldı. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 2,18 lira, LPG'ye 54 kuruş zam geldi.

Uygulanan zamla birlikte benzinin litre fiyatı 28 TL'yi geçti. En son 8 Haziran'da motorin grubunda 1,93 TL zam yapılmıştı.

BU GECE ZAM YOK!

Gün içerisinde benzine zam geleceği yönünde yapılan paylaşımların gerçeği yansıtmadığı açıklandı. 14 Haziran Salı günü benzine zam yapılmayacak.

Bu Gece Benzine Zam Yapılacak mı? 14 Haziran Salı Benzin Zam Var mı?

Bu Gece Benzine Zam Yapılacak mı? 14 Haziran Salı Benzin Zam Var mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı

Başa dön tuşu