Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm bugün var mı? 25 Mart Perşembe

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm bugün var mı? 25 Mart Perşembe.... Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm yayınlanacak mı? ATV'nin sevilerek izlenen ve reyting rekorları kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümleri ile perşembe günleri ekranlara gelmeye devam ediyor. Birçok kişi tarafından Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü için yayınlanıp yayınlanamayacağı araştırılıyor. Bir Zamanlar Çukurova 25 Şubat Perşembe günün yayınlanacak mı?

89.Bölüm ile ekranlara geliyor

Bir Zamanlar Çukurova 89.Bölümü ile 25 Mart Perşembe saat 20:00'den itibaren ekranlarda olacak. Sevilerek izlenen dizide bu hafta neler olacak?

ATV 25 MART PERŞEMBE YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ

Demir, Çukurova'nın dört bir yanına asılmış ve üzerinde Adnan Yaman'ın el yazısı olan mektupların olduğu afişlerin toplatılmasını emreder. Uzaktan Demir'in öfkesini izleyen Fikret'in ise şimdilik keyfi yerindedir. Çünkü afişler işe yaramıştır ve tüm Adana, artık Adnan Yaman'ın bir oğlu daha olduğunu konuşmaktadır. Bu arada taburcu olan Züleyha da afişlerle birlikte ormanda kaybolduğu gece olanları hatırlar!

Ama bunları şimdi Demir'e söylemesi, öfkesini arttıracaktır! Sırrını sadece Sevda ile paylaşmaya karar verir. Olayın duyulması Fikret'i mutlu eder ama artık intikamını almak için harekete geçmenin peşindedir ve kimseye söylemeden bir felaket ile sonuçlanabilecek planını uygulamaya başlar.

88.BÖLÜM....

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm bugün var mı? 25 Mart Perşembe

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu