Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 9 Aralık İzle!

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 9 Aralık İzle!...Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 9 Aralık Perşembe akşamı izleyicileriyle buluşuyor. Her hafta Farklı bir heyecana sürükleyen Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bir Zamanlar Çukurova 116.Bölümde neler olacak. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 116.Bölümü ile 9 Aralık Perşembe saat 20.00 de Atv'de...

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 9 Aralık İzlemek İçin Tıklayınız...

Fikret, Züleyha'ya âşık olduğunu kendisi de kabul edince gözü hiçbir şeyi görmez. Çetin'le dertleşirken Züleyha'yı Hakan'dan kıskandığını söyleyen Fikret, duygularını Züleyha'ya itiraf etmek ister. Lütfiye, çıkan dedikodulardan sonra Betül'le evlenmesinin doğru olduğunu söyleyince, Fikret, kalbi ve mantığı arasında kalır.

Fikret'e Kurulan Büyük Tezgah! 

Fikret, şirketin TIR'larıyla kaçakçılık yapıldığını öğrenince Çetin'le beraber TIR'ları arayıp uyuşturucuyu ele geçirir. Fikret, bu olayın arkasında Mehmet Kara olduğunu düşünür ve onu bitirmeye ant içer. Fikret, Züleyha'ya Mehmet Kara'nın kaçakçılık yaptığını söylerken, kendini korkunç bir tuzağın içinde bulur.

Fikret Hastanede Olay Çıkardı

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 9 Aralık İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu