Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 3 Şubat İzle!

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 3 Şubat İzle!...Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 3 Şubat Perşembe akşamı izleyicileriyle buluşuyor. Her hafta Farklı bir heyecana sürükleyen Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bir Zamanlar Çukurova 122.Bölümde neler olacak. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 122.Bölümü ile 3 Şubat Perşembe saat 20.00 de Atv'de...

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 3 Şubat İzlemek İçin Tıklayınız...

Çolak Ağa'nın gelişi dengeleri değiştiriyor

Çolak'ın gelişi Çukurova'da dengeleri değiştirir. Vahap, ağabeyi Abdülkadir'in yanından ayrılıp Çolak'ın tarafına geçerken; Hakan ve Fikret, Çolak'ın huğlara müdahalesine karşı elbirliği yapar. Çolak'ın mekanını basan Fikret ve Hakan, silah çekip gözdağı vermeye kalkınca Çolak Ağa öfkeden çılgına döner.

Fikret için intikam zamanı

Fekeli'yi Abdülkadir'in öldürdüğünü öğrenen Fikret'in gözü döner. Kendisinden gizledikleri için Lütfiye ve Züleyha'ya sert çıkarken, Abdülkadir'e amcasını öldürmenin bedelini ödetmeye kalkar. Silahını alıp Abdülkadir'in peşine düşen Fikret'in önünde kimse duramaz.

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de...

Züleyha'ya yaptıklarından sonra Çukurova'da barınamayan Betül, Hem Züleyha'dan hem Fikret'ten öcünü almak için kanının son damlasına kadar savaşmaya karar verir. Abdülkadir'in Fikret'e kumpas kurmak için montajladığı filmin kopyasını ele geçirmenin yolunu bulan Betül, Fikret'in başına büyük bir dert açar.

İlişkileri ciddileşen Züleyha ve Hakan nikah tarihi alır ve evlilik hazırlıkları başlar. Davetiyeleri hazırlamaya koyulan Züleyha ve Hakan'ın bu kararı en çok Fikret'i etkiler. Lütfiye, nikah günü Züleyha'yı karşısına alıp konuşacakları olduğunu söyler.

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 3 Şubat İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu