Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 27 Mayıs İzle!

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 27 Mayıs İzle!....Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 27 Mayıs Perşembe akşamı izleyicileriyle buluşuyor. Her hafta Farklı bir heyecana sürükleyen Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bir Zamanlar Çukurova 98.Bölümde neler olacak. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 98.Bölümü ile 27 Mayıs Perşembe saat 20.00 de Atv'de...

Bir Zamanlar Çukurova 98.Bölüm Yeni Bölüm Atv İzlemek İçin Tıklayınız...

Müjgan, Demir ve Ümit'in fotoğraflarını gösterince Züleyha şok geçirse de kendisini defalarca yok etmeye çalışmış Müjgan'a renk vermemeyi başarır ve durumu idare eder. Ancak fotoğrafları görmesinin ardından başladığı sorgulama ve sonrasında yaşananlar Züleyha'yı Adana'dan uzaklaşmaya kadar götürecektir.

Züleyha, Demir'i terk ediyor! 

https://www.youtube.com/watch?v=0DfPOVA_38c

Hastaneden çıkan Ümit, olayların kontrolünü eline almak için tüm gücüyle çalışmaya başlar. Sevda'yı da kendine destek olmamakla suçlar! İki arada kalan Sevda artık ya kızını geri kazanırken Demir ve Züleyha'yı kaybedecektir, ya da onları korurken kızını tamamen yitirecektir. Sevda'ya Ümit ile arasındaki bağı açık açık sorunca da bir ilerleme kaydedemeyen Şermin ve Füsun da pes etmez! Adeta bir dedektif titizliğinde çalışan iki arkadaş, bu kez büyük bir ipucu daha yakalayacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 27 Mayıs İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu