Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 19 Mayıs İzle!

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 19 Mayıs İzle!....Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 19 Mayıs Perşembe akşamı izleyicileriyle buluşuyor. Her hafta Farklı bir heyecana sürükleyen Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bir Zamanlar Çukurova 137.Bölümde neler olacak. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 137.Bölümü ile 19 Mayıs Perşembe saat 20.00 de Atv'de...

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 19 Mayıs İzlemek İçin Tıklayınız...

Çolak'ın işçileri arasındaki huzursuzluğu fark eden Züleyha olaya müdahale etmek isterken Çolak'ın kadın işçilerden birini tokatladığını görünce çılgınca döner. Kadın işçilerin de erkeklerle aynı yevmiyeyi alması için sesini yükselten Züleyha, Çolak'ın tepkisini çeker.

Kadınların Baş Savunucusu Züleyha

Kadınların eşit haklara kavuşması için mücadeleye karar veren Züleyha, Fikret'in de yardımıyla bir destek sandığı kurar. Çolak tarlalarında çalışacak işçi bulamayınca ortam iyice gerilir. Hakan ise Züleyha'nın içinde bulunduğu çok daha büyük bir tehlikenin farkındadır. Züleyha'nın gizemli bir katilin hedefinde olduğunu öğrenen Hakan, Abdülkadir'le birlikte Züleyha ve çocukları korumak üzere harekete geçer.

Betül ve Annesinden Çolak'a Operasyon 

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 19 Mayıs İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu