Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 15 Nisan İzle!

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 15 Nisan İzle!....Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 15 Nisan Perşembe akşamı izleyicileriyle buluşuyor. Her hafta Farklı bir heyecana sürükleyen Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bir Zamanlar Çukurova 92.Bölümde neler olacak. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 92.Bölümü ile 15 Nisan Perşembe saat 20.00 de Atv'de...

Bir Zamanlar Çukurova 92.Bölüm Yeni Bölüm Atv İzlemek İçin Tıklayınız...

Züleyha ve Demir'in hem işte hem aşkta örnek çift haline gelmeleri Ümit'in intikam ateşini körükler. Aslında bambaşka bir intikam için girdiği Fikret'in oyununda, şimdi de aşk için intikam vaktidir! Ancak bu intikama giden yolda, zamanı gelmeden bir itirafta bulunur. Onu Demir'den uzak durması için tekrar uyarmaya gelen Sevda'ya "Ben senin kızınım" der!

Sevda şüpheye düştü

Saniye evden kovunca, huğlarda kalıyorum diyen ama küçük konağa yerleşen Gaffur'un oyunu ortaya çıkıyor! Çıkmakla kalmıyor, herkes durumdan haberdar olunca olaylar büyüyor. Gaffur'un huğlarda bile yeri kalmıyor. Üstelik bu kez Saniye de ondan temelli vazgeçiyor!

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 15 Nisan İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu