Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 11 Şubat İzle!

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 11 Şubat İzle!...Bir Zamanlar Çukurova 83.Bölüm Yeni Bölüm Atv İzle!...Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 11 Şubat Perşembe akşamı izleyicileriyle buluşuyor. Her hafta Farklı bir heyecana sürükleyen Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bir Zamanlar Çukurova 83.Bölümde neler olacak. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 83.Bölümü ile 11 Şubat Perşembe saat 20.00 de Atv'de...

Bir Zamanlar Çukurova 83.Bölüm Yeni Bölüm Atv İzlemek İçin Tıklayınız...

Şermin canla başla çalışıyor

82.Bölüm Özeti:

Züleyha, Demir’in masasında bulduğu mektupla şaşkına dönecektir. Hünkar Yaman’ın eşyalarının satılacağı müzayede için işi başından aşkın olduğundan, mektubu kimin bıraktığının peşine düşemez hemen. Eşyalar, Çocuk Esirgeme Kurumu için satılacak ve Züleyha’nın bağışladığı bir araziye çocuklar için yaz kampı inşa edilecektir.

Behice konaktan gönderiliyor

Konaktan çıkarılan Behice’nin kayıp 30 milyonun peşindedir hala. Müjgan ise yine Fekeli’yi üzecek ve kendisini kötü duruma düşürecek kararlar alarak, Yaman Çiftliği’ne gidecektir! Behice de Müjgan da, Yılmaz’ın paralarının Züleyha’da olduğuna emin olduklarından başka bir yere bakmak akıllarına gelmeyecektir.

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 11 Şubat İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu