Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 1 Nisan İzle!

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 1 Nisan İzle!....Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 1 Nisan Perşembe akşamı izleyicileriyle buluşuyor. Her hafta Farklı bir heyecana sürükleyen Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bir Zamanlar Çukurova 90.Bölümde neler olacak. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 90.Bölümü ile 1 Nisan Perşembe saat 20.00 de Atv'de...

Bir Zamanlar Çukurova 90.Bölüm Yeni Bölüm Atv İzlemek İçin Tıklayınız...

Ümit konusu vicdanını sızlatsa da, tüm yaşananların ardından Züleyha'nın kalbini gerçekten açması, Demir'i çok mutlu eder. Büyük bir savaşın ve iki çocuğun ardından ilk kez kalpleri aynı anda birbirleri için çarpan Züleyha ve Demir, baş başa bir tatil geçirmek ve hayatlarında ilk kez gerçekten bir çift olabilmek için tatile giderler.

Sevda ve Ümit karşı karşıya!

Demir ve Züleyha'nın hem evde hem iş hayatında yakaladığı mutluluk, Ümit'i yıkar! Sevda da durumu anlamış ve Ümit'in kapısına dayanmıştır. Şimdi Ümit, yuva yıkan kadın hikâyesinin başkahramanı olmak üzeredir! Bir kumpas için başlayan hikâyede Ümit şimdi Demir'den vazgeçebilecek mi? Ümit'e kapıldığını düşünürken, Züleyha'dan beklediği aşkın karşılığını gören Demir ise hem onu kırmadan hem de konu Züleyha'nın kalbini kıracak hale gelmeden, konuşmaya çalışır. Sevda da, babasına benzemesini istemediği Demir'in peşindedir.

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 1 Nisan İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu