Bir Zamanlar Çukurova Bugün Var mı? 23 Eylül Perşembe 2021

Bir Zamanlar Çukurova Bugün Var mı? 23 Eylül Perşembe 2021... ATV'nin sevilerek ve beğenilerek izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova perşembe günleri izleyicisi ile buluşuyor. Reyting rekorları kıran dizinin bugün yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümü ile 23 Eylül Perşembe akşamında yayınlanacak mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 105.bölüm ile ekranlara geliyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen dizinin yeni bölüm yine heyecanlı sahnelerle dolu. Meraklandıran bölümü ile Bir Zamanlar Çukurova saat 20:00'den itibaren ATV'de olacak.

Ümit’e doğrulttuğu silah ateş alınca dehşet içinde kalan Züleyha, konağa dönüp Fikret ve Fekeli’ye Ümit’i öldürdüğünü söyler. Artık Ümit’in hamile olmadığını da öğrenmiştir. Üçü beraber Ümit’i aramaya koyulurken olanı biteni uzaktan izleyen Hakan ise planını çoktan yapmıştır. Züleyha’nın Ümit’i vurduğu silahı koz olarak elinde tutmaya karar verir.

ZÜLEYHA HANIMAĞALIĞINI BİR KEZ DAHA GÖSTERİYOR!

Züleyha, Ümit’in Adnan’ı kaçırmasına içeriden birinin yardım ettiğini düşünür ve işbirlikçiyi aramaya başlar. Fekeli perişan haldeki Züleyha’ya bir hanımağa olduğunu hatırlatır. Fekeli’nin desteğiyle kendine gelen Züleyha, konak halkını etrafında toplayarak Yamanların gücünü bir kez daha gösterir. Şermin ve Betül, Züleyha’nın kolay kolay pes etmeyeceğini anlayıp ona karşı iyice bilenir.

Bir Zamanlar Çukurova Bugün Var mı? 23 Eylül Perşembe 2021

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu