Bir Zamanlar Çukurova 99.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Bir Zamanlar Çukurova 99.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!.....Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 27 Mayıs Perşembe akşamı izleyicileriyle buluştu. Her hafta Farklı bir heyecana sürükleyen Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bir Zamanlar Çukurova 99.Bölümde neler olacak. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 99.Bölüm Fragmanı ile sizlerle...

Bir Zamanlar Çukurova 99.Bölüm Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır.

Müjgan, Demir ve Ümit'in fotoğraflarını gösterince Züleyha şok geçirse de kendisini defalarca yok etmeye çalışmış Müjgan'a renk vermemeyi başarır ve durumu idare eder. Ancak fotoğrafları görmesinin ardından başladığı sorgulama ve sonrasında yaşananlar Züleyha'yı Adana'dan uzaklaşmaya kadar götürecektir. Müjgan ise, karşılık bulmadığını bilse bile, ilk kez Züleyha'ya doğru davranmanın huzuru içinde hayatında yeni bir sayfa açmaya adım atar! Üstelik bu kez Fekeli'den izin alarak harekete geçer.

Züleyha kendine yeni bir sayfa açıyor! 

Demir, tüm Adana'ya yeni açıklamalar yaparken, Züleyha kendi hayat planını uygulamaya başlayacaktır. Kaderleri defalarca kez karşı karşıya kalan Müjgan da kendi kaderini yeniden yazmak için aynı zamanlarda bir yola çıkar! Ve Adana'ya bomba gibi düşen bir haber ulaşır! Adana - İstanbul uçağı düşmüştür!

Bir Zamanlar Çukurova 99.Bölüm Yeni Bölüm Fragman!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu