Bir Zamanlar Çukurova 95.Bölüm Yeni Bölüm Atv İzle!

Bir Zamanlar Çukurova 95.Bölüm Yeni Bölüm Atv İzle!....Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova6 Mayıs Perşembe akşamı izleyicileriyle buluşuyor. Her hafta Farklı bir heyecana sürükleyen Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bir Zamanlar Çukurova 95.Bölümde neler olacak. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 95.Bölümü ile 6 Mayıs Perşembe saat 20.00 de Atv'de...

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça 6 Mayıs İzlemek İçin Tıklayınız...

Sabah evden bebek haberinin sevinci ile çıkan Demir, değirmeni almak üzere gider. Tam da sevinçli haberin kutlamasını yaparken, Züleyha'nın haberini alır. Hastaneye adeta uçarak yetişen Demir için de tek şüpheli Fikret'tir! Önünde jandarmanın bile duramayacağı bir sinir ile eline silahını alır.

Züleyha, Demir'in haberi olmadan ne yaptı?

Züleyha, ölümden döner, tedavisini tamamlayıp evine ve çocuklarına kavuşur. Demir ile kaybettikleri bebeğin acısını kalplerine gömüp birbirlerine daha da yakınlaşırlar. Ama sevdalarının geçeceği sınavlar henüz bitmemiştir! Geçmişleri, şimdi geleceklerini de gölgeleyecektir! Ve Çukurova'da sınırsız aşklar, yeniden ölümüne kavgaları başlatacaktır!

Bir Zamanlar Çukurova 95.Bölüm Yeni Bölüm Atv İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu