Bir Zamanlar Çukurova 89.Bölüm Yeni Bölüm Fragman İzle!

Bir Zamanlar Çukurova 89.Bölüm Yeni Bölüm Fragman İzle!.....Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 18 Mart Perşembe akşamı izleyicileriyle buluştu. Her hafta Farklı bir heyecana sürükleyen Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bir Zamanlar Çukurova 89.Bölümde neler olacak. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 89.Bölüm Fragmanı ile sizlerle...

Bir Zamanlar Çukurova 89.Bölüm Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır.

Ümit, boşanma kararına çok sevinir ama sevindiğini belli etmemek için Demir'in fikrini sorgulamasını ister. Demir ise heyecanlı ve mutludur. Çocukların ve Züleyha'nın nerede yaşayacağını, Ümit ve kendisinin evinin nerede olacağına dair planlar yapar. Çukurova'ya döndüğünde yeni ve büyük bir aşka yelken açmış olacaktır. Bu süreçte evi aramak hiç aklına gelmez.

Züleyha, Demir'e onu sevdiğini itiraf ediyor!

İstanbul'da gerçekleri araştıran Züleyha, Adnan Yaman'ın bu kadar acımasız olabileceğine inanmamaktadır. Mektupları yazan her kimse, bazı şeyler yerine oturmamaktadır. Sevda ise ne olursa olsun, bir çocuğu ortada bırakabilmiş bir adamı sevdiğine çok üzgündür. Öğrendiklerinin ağırlığı ile daha fazla İstanbul'da kalmadan Adana'ya dönerler. Döner dönmez de Züleyha'yı acilen şirkete çağırırlar. Demir'in ne zaman döneceğini bilemediklerinden Züleyha'dan birkaç imza atmasını isterler.

Bir Zamanlar Çukurova 89.Bölüm Yeni Bölüm Fragman İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu