Bir Zamanlar Çukurova 88.Bölüm Yeni Bölüm Atv İzle!

Bir Zamanlar Çukurova 88.Bölüm Yeni Bölüm Atv İzle!...Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 18 Mart Perşembe akşamı izleyicileriyle buluşuyor. Her hafta Farklı bir heyecana sürükleyen Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bir Zamanlar Çukurova 88.Bölümde neler olacak. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 88.Bölümü ile 18 Mart Perşembe saat 20.00 de Atv'de...

Bir Zamanlar Çukurova 88.Bölüm Yeni Bölüm Atv İzlemek İçin Tıklayınız...

Ümit, boşanma kararına çok sevinir ama sevindiğini belli etmemek için Demir'in fikrini sorgulamasını ister. Demir ise heyecanlı ve mutludur. Çocukların ve Züleyha'nın nerede yaşayacağını, Ümit ve kendisinin evinin nerede olacağına dair planlar yapar. Çukurova'ya döndüğünde yeni ve büyük bir aşka yelken açmış olacaktır. Bu süreçte evi aramak hiç aklına gelmez.

Züleyha uzun aramalar sonucu bulundu!

Demir'in yokluğunda halledilmesi gereken vergi işleri için imzaları atan Züleyha, bu arada Yamanların mal varlıklarında yapılan değişiklikleri öğrenir. Demir, Leyla ve Adnan için pek çok değişiklik yapmıştır. İşini bitiren Züleyha eve gitmek için odasından çıkar. Ancak sonra kendisinden kimse haber alamaz!

Bir Zamanlar Çukurova 88.Bölüm Yeni Bölüm Atv İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu