Bir Zamanlar Çukurova 84.Bölüm Yeni Bölüm Fragman Atv İzle!

Bir Zamanlar Çukurova 84.Bölüm Yeni Bölüm Fragman Atv İzle!.....Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 11 Şubat Perşembe akşamı izleyicileriyle buluştu. Her hafta Farklı bir heyecana sürükleyen Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bir Zamanlar Çukurova 84.Bölümde neler olacak. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 84.Bölüm Fragmanı ile sizlerle...

Bir Zamanlar Çukurova 84.Bölüm Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır.

Züleyha, Demir’in masasında bulduğu mektupla şaşkına dönecektir. Hünkar Yaman’ın eşyalarının satılacağı müzayede için işi başından aşkın olduğundan, mektubu kimin bıraktığının peşine düşemez hemen. Eşyalar, Çocuk Esirgeme Kurumu için satılacak ve Züleyha’nın bağışladığı bir araziye çocuklar için yaz kampı inşa edilecektir.

Sevda, Züleyha'nın içini görüyor

Gülten, yeni gelin olsa da ev işlerine yardım etmek ister ama hem diğer çalışanlar hem de Sevda ona engel olacaktır. Çünkü henüz balayında sayılmalıdır. Onun mutluluğu ile düğünü yapılamamış olmasının hüznü daha da ortaya çıkan Fadik, Sevda’dan büyük destek görecektir. Hatta hala kayıp olan Raşit'i birlikte arayacaklardır.

Sevda’nın sevgi dolu hallerine itiraz edemese de Hünkar’ın yerinde olmasından çok rahatsız olan Saniye ise ne yapacağını bilemeyecektir. Tüm yaşananlar içinde tüm kadınlar el ele, Hünkar Yaman için düzenlenen müzayede için çalışacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova 84.Bölüm Yeni Bölüm Fragman Atv İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu