Bir Zamanlar Çukurova 82.Bölüm Yeni Bölüm Fragman Atv İzle!

Bir Zamanlar Çukurova 82.Bölüm Yeni Bölüm Fragman Atv İzle!....Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 28 Ocak Perşembe akşamı izleyicileriyle buluştu. Her hafta Farklı bir heyecana sürükleyen Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bir Zamanlar Çukurova 82.Bölümde neler olacak. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 82.Bölüm Fragmanı ile sizlerle...

Bir Zamanlar Çukurova 81.Bölüm Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır.

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da tüm engellere rağmen bitmeyen Züleyha ve Yılmaz aşkı, bir trafik kazası ile hüzünlü bir ayrılığa sahne oldu!

Tam da Çukurova'ya barış gelmişken, sevenler sevdiklerine kavuşmuş, kaderin oyunu ile bu hikayeye dahil olanlar, saygıyla kendi kaderlerine dönmüşken, evladının hastaneye götürüldüğünü duyan Yılmaz, oraya yetişmeye çalışırken uçurumdan yuvarlandı!

Can düşmanı Demir, hayatını tehlikeye atarak Yılmaz'ı kurtardı, hastaneye de yetiştirdi. Tüm Çukurova iyileşmesi için dualar etti, Yılmaz tüm sevdikleri ile de tüm düşmanları ile de helalleşti. Adeta Çukurova'da Yılmaz ve Züleyha aşkı ile yaşananların ardından bembeyaz bir sayfa açıldı! Ama kader, bir kez daha ayrılık kartını çıkardı!

Züleyha çocukları için konakta!

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de...

Bir Zamanlar Çukurova 82.Bölüm Yeni Bölüm Fragman Atv İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu