Bir Zamanlar Çukurova 81.Bölüm Yeni Bölüm Atv İzle!

Bir Zamanlar Çukurova 81.Bölüm Yeni Bölüm Atv İzle!...Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 28 Ocak Perşembe akşamı izleyicileriyle buluşuyor. Her hafta Farklı bir heyecana sürükleyen Bir Zamanlar Çukurova bu hafta yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Bir Zamanlar Çukurova 81.Bölümde neler olacak. Merakla beklenen Bir Zamanlar Çukurova 81.Bölümü ile 28 Ocak Perşembe saat 20.00 de Atv'de...

Bir Zamanlar Çukurova 81.Bölüm Yeni Bölüm Atv İzlemek İçin Tıklayınız...

Bir Zamanlar Çukurova 80. Bölüm

80.Bölüm Özeti:

ÇUKUROVA’DA GİDENLERİN HÜZNÜ VE BARIŞIN HUZURU VAR! Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova’da yepyeni bir dönem başlamıştır. Hünkar’ın ve hemen ardından Yılmaz’ın kayıpları hem hüznü kalıcı kılmış, hem de onların anılarına tüm eski defterler ortadan kaldırılmıştır! Çukurova’da bambaşka eski defterler ortaya çıkana dek, Yaman ve Fekeli konaklarında, hüzünlü ama huzurlu bir dönem başlamıştır.

İSTANBULLU ZÜLEYHA’NIN HİKAYESİ SONA ERDİ! ŞİMDİ ÇUKUROVA’NIN YENİ HANIMAĞASI ZÜLEYHA’NIN HİKAYESİ BAŞLIYOR! Züleyha ve Demir, evlatları için aynı evde yaşayan iki arkadaşa dönüşür. Bu durum, Sevda için garip ve imkânsızdır ama iki taraf da durumlarından hoşnuttur. Züleyha, hayatının akışını değiştiren Hünkar’ın mirasını devralır.

Önce onun odasına, sonra çalışma masasına yerleşir. Hünkar’ın en yakın askerleri olan, Saniye, Gülten ve Fadik ile Hünkar’ın anılarını paylaşır. Kızlara Hünkar’ın değerli takılarını hediye eder.

Bir Zamanlar Çukurova 81.Bölüm Yeni Bölüm Atv İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu