Binance Coin (BNB), Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) Fiyat Tahminleri!

Bugün BTC’nin taproot güncellemesi sebebiyle piyasalarda nispeten pozitif bir hava esiyordu. Haftalık kapanışa yaklaşırken en popüler kripto paralarda da hareketlilik devam ediyor. Binance Coin (BNB), Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) güncel destek seviyeleri neler? Kısa ve orta vadeli fiyat hedeflerini https://coin-turk.com/ inceledi.

Binance Coin (BNB)

24 Eylül’den bu yana, BNB yaklaşık beş hafta boyunca iki paralel çizgi arasında yükseldi. Fiyat 39 günlük %65 rallinin ardından 7 Kasım tarihinde üst kanalı kırdı. Yaklaşık 7 haftalık yolculuk toplamda %89’un üzerinde kazanç getirdi. Hafta boyunca, ayılar sürekli olarak 648 dolar seviyesinde direnç göstererek ralliye karşı çıktı. Bununla birlikte, fiyat 4 saatlik 20-50-200 SMA’nın üzerinde 645,7 dolardan işlem gördüğü için boğalar güç buldu.

RSI, son iki gün içinde istikrarlı bir şekilde orta çizginin üzerine çıktı ve boğalar lehine kararını verdi. Ayrıca, RSI ve fiyat hareketi arasında bir yükseliş ayrışması meydana geldi. Buna göre boğalar direnci kırmak için harekete geçebilir. Ayrıca MACD yükselişe işaret ediyor.

Yazı hazırladığı sırada fiyat 648 doların üzerinde tutunmaya çalışıyor. Bitcoin güçlü kalabilirse bu Binance Coin (BNB) fiyatına da yansıyacaktır.

Decentraland (MANA)

Ekim sonunda ATH noktasına ulaşan MANA bir miktar geri çekildi. Boğalar geri dönene kadar devam eden düşüş 11 Kasım tarihinde %45’te duruldu. Bu geri dönüş fiyatın 13 Kasım’da 3,8$’a ulaşmasıyla alçalan bir kama kırılmasına neden oldu. Geçen gün, MANA, kısa vadeli teknik göstergelerin artan düşüş etkisine işaret etmesiyle %11,83’lük bir düşüş gördü.

Yazı hazırlandığı sırada Decentraland (MANA) 3,2 dolardan alıcı bulmaya devam ediyor. RSI aşırı alım bölgesinin üzerinde 20 puanlık bir düşüş yaşadı. MACD ve diğer momentum değerleri zayıf görünüyor kayıplar bir miktar daha devam edebilir.

The Sandbox (SAND)

Facebook’un Meta olarak yeniden markalaşması The Sandbox (SAND) fiyatını da etkiledi. 3 Kasım tarihinde ATH noktasına ulaşan SAND %350’ye yakın yükseliş gösterdi. Son 24 saatte %8’e yakın kayıp yaşayan SAND fiyatı 2,8 dolara kadar geri çekildi.

RSI son gün 18 puan düştü ancak orta çizginin üzerinde kaldı. Ayrıca MACD, alıcıları tercih etse de olası bir düşüş eğilimi gösteriyor. Ek olarak, AO sıfır çizgisine yaklaşırken düşüş ihtimali kuvvetleniyor. Aşağı yönlü hareketin devam etmesi halinde 2,55 dolar kritik öneme sahip olacaktır. Sırasıyla 2,33 ve 2,16 destekleri ziyaret edilebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu