Beyaz Magazin 16 Haziran Çarşamba Beyaz Tv İzle!

Beyaz Magazin 16 Haziran Çarşamba Beyaz Tv İzle!....Yaz gelince "Beyaz Magazin" başlar, magazinin nabzı yine Beyaz TV'de atar... Yaz klasiği Beyaz Magazin bu sene Bilal Özcan ve Sinem Yıldız’la gündemi belirleyecek…Beyaz Magazin yaz boyunca hafta içi her gün saat 13.15’te Beyaz TV'de!

Kaan Yıldırım Hadise aşkı tamamen bitti!!! Ayrılığın perde arkasında Ebru Gündeş mi var?

Beyaz Magazin 16 Haziran Çarşamba Beyaz Tv İzlemek İçin Tıklayınız...

Yılın aşkı olarak duyurulan Kaan Yıldırım Hadise aşkı tamamen bitti. Kaan Yıldırım ile Hadise'nin sosyal medya hesaplarından birbirini takibi bırakmasının ardından magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılığın nedeni Beyaz Magazin'de masaya yatırıldı. Yorumcumuz Bilal Özcan, Ebru Gündeş'in Kaan Yıldırım'a Hadise hakkında bazı şeyleri söylediğini iddia etti.

Mehmet Ali Erbil canlı yayında fena patladı! Seda Sayan için ağzına geleni saydırdı

Beyaz Magazin programına telefonla katılan Mehmet Ali Erbil, eski dostu Seda Sayan hakkında şoke eden sözler sarf etti. Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan için sağlık sorunları yaşadığı dönemde hiç bir şekilde yanında olmadığını ve dostlarına dahi sağlık durumunu sormadığını söyledi. Mehmet Ali Erbil ilk olarak, güzellik salonu çıkışı gazetecilerin sorularını cevapladığı esnada Seda Sayan hakkında açıklama yapmıştı.

Beyaz Magazin 16 Haziran Çarşamba Beyaz Tv İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu