Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı Atv Canlı İzle!

Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı Atv Canlı İzle!...Ziraat Türkiye Kupası'nda 13 Ocak Çarşamba günü saat 20:45'ten itibaren Beşiktaş evinde Çaykur Rizespor'u konuk oluyor. Türkiye Kupası'nda 5.Eleme tur maçları bugün oynana karşılaşmalar ile devam ediyor. Günün son maçında Beşiktaş ile Ç.Rizespor karşılaşacak. Kazanan takım çeyrek finale adını yazdıracak.

Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı Atv Canlı İzlemek İçin Tıklayınız...

Ziraat Türkiye Kupasında son 16 turu heyecanı devam ediyor. Süper Lig'de averaj ile liderliği elinde bulunduran Beşiktaş, ZTK son 16 turu karşılaşmasında Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Tek maç üzerinden oynanacak olan karşılaşmayı kazanan takım, Ziraat Türkiye Kupasında adını çeyrek finale doğrudan yazdıracak. İki ekip geçtiğimiz hafta içinde Süper Lig mücadelesinde Vodafone Park'ta karşı karşıya gelmiş ve Beşiktaş, rakibini 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Hafta sonunda Galatasaray ile kritik bir derbiye çıkacak olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın bu maçta rotasyona gitmesi ve sürpriz isimlere yer vermesi bekleniyor. Karadeniz ekibinde ise Loic Remy'nin sakatlığı sürüyor. Yıldız oyuncu, bu maçta da takımını yalnız bırakacak.

BEŞİKTAŞ RİZESPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor, bu akşam İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma saat 20.45'te başlayacak. Beşiktaş Rizespor maçı şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Mücadeleyi, Sarper Barış Saka yönetecek.

Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı Atv Canlı İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu