Beşiktaş Antalyaspor Maçı İptal Edilecek mi? Maç Oynanacak mı?

Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan Beşiktaş - Fraport TAV Antalyaspor maçı Beyoğlu'ndaki patlama nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonrasında TFF Yönetim Kurulu yaptığı değerlendirme sonucunda, Vodafone Park'ta bu akşam saat 20.00'de oynanması gereken Beşiktaş - Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasını ileri bir tarihe ertelemiştir." ifadelerine yer verildi.

TARAFTARLAR VODAFONE PARK'TAN AYRILIYOR

Erteleme kararı sonrası Vodafone Park'ta seyircilere bilgilendirme anaonsu geçildi. Taraftarlar stadyumu boşaltmaya başladı.

Beşiktaş Antalyaspor Maçı İptal Edilecek mi? Maç Oynanacak mı?... İstanbul'da yaşanan patlama sonrasında gündeme gelen konulardan birisi de bugün İstanbul'da oynanacak Beşiktaş Antalyaspor maçının durumu oldu. Patlamanın nedeni henüz belli olmazken terör saldırısı veya başka bir durum olmasına göre durum netleşecek!

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamanın ardından bu akşam oynanacak olan Beşiktaş - Antalyaspor mücadelesi öncesinde stadyum çevresinde güvenlik önlemleri arttırıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşmada Antalyaspor'u ağırlayacak.

Saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşma öncesi Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana geldi. Saat 16.00 sıralarında meydana gelen patlamanın nedeni henüz bilinmiyor. 

STAT ÇEVRESİNDE GÜVENELİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILDI!

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamanın ardından bu akşam oynanacak olan Beşiktaş - Antalyaspor mücadelesi öncesinde stadyum çevresinde güvenlik önlemleri arttırıldı. Maç saati yaklaşırken yaşanacak olası yoğunluktan ötürü polis ekipleri stadyum çevresinde kontrolü sağlamaya çalışıyor.

TFF'DEN ERTELEMEYLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELMEDİ

Vodafone Park'ta oynanacak olan haftanın kapanış karşılaşması için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan henüz bir erteleme açıklaması gelmedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu