Berker Güven Kimdir? Arda ile Omuz Omuza Berker Güven

Berker Güven Kimdir? Arda ile Omuz Omuza Berker Güven.... Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Berker Güven. Merak edilen ve araştırılan isimlerden olan Berker Güven kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Türkiye’nin sevilen şeflerinden Arda Türkmen’in, her hafta pazar günü mutfağında ünlü bir konuğu ağırladığı program Arda ile Omuz Omuza yeni bölümü ile ekrana geliyor. Arda Türkmen, Kanal D'nin başarılı dizisi "Üç Kız Kardeş"in "Somer"i Berker Güven'i konuk ediyor.

BERKER GÜVEN KİMDİR?

Berker Güven, 1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunu olan Berker Güven, adını ilk olarak Tiyatro sahnesinde duyurmuştur. Bir Tiyatro'da sahnelenen "Yen" adlı oyunda yardımcı erkek oyuncu rolünde yer alan Berker Güven, bu rolü ile ödül almıştır.

Berker Güven, 2017 yılında rol aldığı Babam filminde üstün bir oyunculuk performansı göstermiş, zor bir rolün üstesinden başarılı bir şekilde gelmiştir.


Başarılı ve genç oyuncu Berker Güven Kanal D dizisi olan Vatanım Sensin’de Filipos’un oğlu, Leon’un kuzeni Aleksi karakteri ile konuşuldu. Şimdi de Kanal D’nin yeni dizisi Zalim İstanbul’da Nedim karakterine hayat verdi.

Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde Yen adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Üstün Akmen Genç Oyuncu Ödülü'nü aldı.

Alev Alev dizisinde İskender karakterini canlandırdı.

Berker Güven Kimdir? Arda ile Omuz Omuza Berker Güven

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu