Benzin ve Motorine Ne Kadar Zam Gelecek? 7 Haziran Salı Benzin Zammı

Benzin ve Motorine Ne Kadar Zam Gelecek? 7 Haziran Salı Benzin Zammı.... Ekonomide birçok zamma sebep olarak gösterilen benzin fiyatlarındaki artışlar hız kesmeden devam ediyor. Özellikle dünya ekonomisinde petrol fiyatlarındaki artış bir taraftan zamlara sebep olurken diğer yandan TL'de yaşanan değer kaybı da bunda büyük etken oluyor. Bir süre sabit kaldığı düşünülen Dolar'ın yeniden harekete geçmesi ile birçok ürüne zam gelmeye devam ederken, benzin fiyatlarında da neredeyse iki güne bir zam geliyor. Son olarak 2 Haziran Perşembe günü benzin ve motorine zam yapılmıştı. Şimdi ise 7 Haziran'da ve 8 Haziran'da benzin ve motorine ayrı ayrı zam yapacağı iddia edildi.

Sosyal medyada gündeme gelen zam haberinin kaynağı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı ve CHP PM üyesi Deniz Demir oldu. Hesabından paylaşımda bulunan Demir benzine 1 lira 20, motorine de 1 lira 40 kuruş zam yapılacağını duyurdu.

Demir'in paylaşımı şöyle: 

"Benzin ve motorine yeni zam yolda. Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre bu gece yarısından (7 Haziran) geçerli olmak üzere motorine 1 lira 40 kuruş, Çarşamba gece yarısından (8 Haziran) geçerli olmak üzere benzine 1 lira 20 kuruş zam gelecek."

Benzin ve Motorine Ne Kadar Zam Gelecek? 7 Haziran Salı Benzin Zammı

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı

Başa dön tuşu