Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir Türk Kimdir? Kim Canlandırıyor?

Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir Türk Kimdir? Kim Canlandırıyor?... ATV'de 20 Eylül Salı akşamı ilk bölümü ile ekranlara gelen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin baş karakteri Cezayir Türk merak edilen ve araştırılan karakterlerden oluyor. Cezayir Türk'ü kim canlandırıyor? Cezayir Türk karakteri kim?

CEZAYİR TÜRK KARAKTERİ KİM?

Çok genç yaşta İstanbul'un yer altı dünyasında nam salmış bir kabadayıyken, ağabeyinin bir CIA operasyonu sonucu öldürülmesi üzerine intikamının peşine düşmüş bir adam. İntikamın soğuk yenen bir yemek olduğunu değil, bir an önce alınması gereken bir şey olduğunu düşündüğünden, ağabeyinin katlinin emrini veren CIA Türkiye Direktörü'nü kısa zaman içinde ortadan kaldırır. Yalnız bu eyleminin bir sonucu olur. Ailesini korumak adına kendisinin de öldü gibi gösterilmesine razı gelmek zorunda kalır.

Cezayir Türk karakterini Oktay Kaynarca canlandırmaktadır.

OKTAY KAYNARCA KİMDİR?

Oktay Kaynarca, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Yüksek Lisans Bölümü mezunudur. Ayrıca oyuncunun memleketi Hekimhan'da Oktay Kaynarca isminde bir de cadde vardır. Oktay Kaynarca, 27 Ocak 1965 Üsküdar doğumlu. Çocukluğunun bir dönemi Berlin'de geçti. Konservatuvara girmeden önce Ege Tiyatrosu'nda Turgut Özakman'ın "Duvarların Ötesi"nde adlı oyununda oynadı. Ardından birkaç çocuk oyununda yer aldı.

Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir Türk Kimdir? Kim Canlandırıyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu