Behzat Ç.’nin Yeni Sezon ilk Fragman Yayınlandı, İsim Tam Bir Bomba

Behzat Ç.’nin Yeni Sezon ilk Fragman Yayınlandı, İsim Tam Bir Bomba... Herkes tarafından sevilerek izlenen Yerli yapım polisiye dizisi Behzat Ç. yeni bölüm ilk fragmanı izle.

Behzat Ç.'nin yeni sezon ismi

Önceki sezonlarda Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ismi ile yayınlanan dizi yeni sezonda Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi ismi ile yayınlanacak.

Behzat Ç. hangi Kanalda Yayınlanacak?

Behzat Ç. yeni sezonunun Blu TV'de yayınlanacağı bildirildi.
Yeni sezonda sadece isim değişikliği değil aynı zamanda yeni isimlerde ekibe dahil olmuş olacak.

Dizinin ana karakteri Behzat Ç.’yi canlandıran Erdal Beşikçioğlu, geçtiğimiz günlerde attığı tweet ile sevenlerine müjdeli haberi vermişti. Sonrasında da röportaj veren Beşikçioğlu, diziye ilişkin bazı ayrıntılara yer verdi.

"Kadromuza yeni eklemeler olacak olacak. Bizi ikna etmek sanıldığı kadar zor değil. Yazılı bir metin içerisinde hikayeyi gördüğünüz zaman sizi etkileyebiliyorsa, bu sanatçılar için yeterlidir."

Blu TV, yayınladığı Teaser ile Behzat Ç efsanesinin geri döndüğünü resmen duyurdu. Yayınlanan içeriğe göre dizinin yeni ismi “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” olacak. Yeni sezon fragmanı “Bu karanlık şehirde kimse seni duymazsa biz yine de duyarız la.” cümlesiyle tanıtıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu