Bebek Sahilde ki Ahlaksız Kişi CHP Üyesi mi?

Bebek Sahildeki Ahlaksız Kişi CHP Üyesi mi?... İstanbul bebek sahilinde halkın içinde ahlaksız ilişkiye giren kişi CHP Üsküdar üyesi mi? CHP üyesi olduğu iddiası doğru mu?

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen ve özellikle sosyal medyanın bir numaralı tartışma konusu olan Bebek sahil olayı ile alakalı iddiaların arkası kesilmiyor.

Olayın ilk görüntülendiği anda ahlaksız ilişkiye giren kişinin Yabancı uyruklu bir Pakistanlı olduğu iddiası ortaya atılmış, sonrasında yapılan resmi açıklamalarda kişinin Türk vatandaşı olduğu ortaya çıkmıştı.

BEBEK SAHİLDE İLİŞKİYE GİREN KİŞİ CHP ÜYESİ Mİ?

Bugün sosyal medyada yeni bir iddia ortaya atıldı. Bebek sahilinde halkın içinde ahlaksızca ilişkiye giren kişinin CHP Üsküdar Üyesi olduğu iddia edildi.

CHP ÜYESİ OLDUĞU İDDİASI DOĞRU MU?

Sosyal medyada dolanan bebek sahilinde ki kişilerin CHP parti üyesi olduğu iddiası doğru mu?

ŞÜPHELİLER HAKKINDA ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI VAR

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, 30 Mayıs'ta Bebek sahilinde halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulunan Ö.K. ve C.M.T'nin güvenlik güçlerince yakalandığı belirtildi.

Zanlılar hakkında "hayasızca hareket" suçundan adli soruşturma başlatıldığı kaydedilen açıklamada, yapılan incelemede, Ö.K'nin aralarında "uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet" gibi 11 suçtan kaydı olduğu, C.M.T'nin ise "hayasızca hareket, kasten yaralama" suçlarından 8 kaydı bulunduğu bildirildi.

Konuya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan yazılı açıklamada da İstanbul Adli Tıp Şube Müdürlüğünden alınan rapor doğrultusunda C.M.T. adlı kadının kendisini beden ve ruh bakımından savunamayacak durumda olduğuna ilişkin kuvvetli şüphe bulunduğu aktarıldı.

Bu nedenle erkek şüpheli Ö.K. hakkında "cinsel saldırı ve hayasızca hareketler" suçlarından soruşturma yapıldığı bilgisine yer verilen açıklamada, şüphelinin tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildiği kaydedildi.

SUÇ KAYDI BULUNAN KİŞİLER SİYASİ PARTİ ÜYESİ OLABİLİR Mİ?

Türk Ceza Kanununa göre yüz kızartıcı suçlardan ceza almış kişilerin herhangi bir siyasi partiye üye olma ihtimalleri bulunmuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu