Barcelona 1 – 4 PSG Maçı Özeti ve Golleri İzle

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Barcelona ile Paris Saint Germain (PSG) karşı karşıya geldi. Maç Sonu Barcelona 1 - 4 PSG Golleri ve Özeti İzle

Barcelona – PSG İlk 11'ler

Barcelona: Stegen, Pique, Lenglet, Dest, Alba, de Jong, Sergio, Pedri, Dembele, Messi, Griezmann.

PSG: Navas, Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa, Paredes, Gueye, Verratti, Kean, Mbappe, Icardi.

27. dakikada de Jong'un yerde kalmasıyla kazanılan penaltıyı Messi gole çevirdi ve Barça 1-0 öne geçti. 32'de Mbappe skora eşitliği getiren golü attı ve ilk yarı bu skorla 1-1 sona erdi. 

İkinci yarıda 65'te Mbappe Barcelona savunmasının hatasını iyi değerlendirdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. 70'te kullanılan serbest vuruşta Moise Kean kafayı vurdu ve Fransız ekibi adına farkı 2'ye çıkardı.

85. dakikada ise Paris Saint Germain kontratağında Mbappe ceza alanı içinde ayak içi plaseyle çok net bir vuruş yaptı ve takımını 4-1 öne geçirdi. 

Barcelona'da forvet hattında Griezmann ve Messi'nin bireysel çabaları ise işe yaramadı. Mücadelede Dembele de büyük hayal kırıklığı yarattı. Rövanş maçı 10 Mart'ta Parc des Princes'te...

Barcelona ile Paris Saint-Germain Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu ilk maçında karşı karşıya geliyor. 85. dakikada Mbappe PSG'yi 4-1 öne geçirdi. 

BARCELONA - PSG GOLLERİ VE GENİŞ ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu