Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Yeni Bölüm Bugün Var mı? 5 Mayıs Perşembe

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Yeni Bölüm Bugün Var mı? 5 Mayıs Perşembe...TRT 1'in sevilerek izlenen tarihi dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yeni bölümleri ile perşembe günleri ekranlara geliyordu. Son olarak 29.bölümü ile geçen hafta izleyicisinin karşısına geçen dizinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor.

Yiğidin yüreği demirden sert, gülden naziktir! 

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir çok dizinin yeni bölümünün yayınlanmadığı bu haftada Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın da yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. İzleyicilerin ilgiyle izlediği Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı bu hafta yeni bölümüyle ekranlara gelemeyecek. Dizinin yeni bölümünün 12 Mayıs Perşembe günü yayınlanması bekleniyor.

Hızır'ın Dost Acısı

Midilli Fatihi Yakup Ağa’nın oğulları İshak, Oruç, Hızır ve İlyas babalarının ölümünden sonra ayrı düşmüşlerdir. Oruç ve İlyas, İshak Ağalarının karşı çıkmasına rağmen denizlere açılmışlardır. İshak, Hızır’ın baba ocağı Midilli’de olmasından çok memnundur ancak Hızır’ın aklında da kitapçı Süleyman Usta ile birlikte peşine düştüğü büyük ve kutsal “sır” vardır. Ancak bu kutsal sırrın tek arayanı onlar değildir. Bu uğurda her kötülüğü yapabilecek olan Pietro da boş durmamaktadır.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Yeni Bölüm Bugün Var mı? 5 Mayıs Perşembe

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu