Balotelli Galatasaray'a mı Geliyor? Galatasaray Balotelli'yi Transfer Etti mi?

Balotelli Galatasaray'a mı Geliyor? Galatasaray Balotelli'yi Transfer Etti mi?.... Süper Lig'de transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da son gündeme gelen isim Balotelli oldu. Adana Demirspor'un dünyaca ünlü golcüsü Mario Balotelli, sosyal medya hesabından 'Aslan' videosu paylaştı. Bu paylaşım sonrasında Balotelli'nin Galatasaray ile anlaşıp anlaşmadığı merak konusu oluyor.

Son dönemlerde ismi Galatasaray ile anılan Mario Balotelli, sosyal medya hesabından 'Aslan' videosu paylaştı. Bu paylaşım akıllara Mario Balotelli'nin Galatasaray ile anlaştığı iddialarını getirdi. Peki durum öyle mi? Galatasaray Balotelli'yi transfer edecek mi?

BAŞKAN SANCAK'TAN FLAŞ AÇIKLAMA!

Balotelli'nin durumu için Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak açıklama yaptı. Sancak şunları söyledi:

"Balotelli normalde sakat. Ancak gidecekse de gitsin. Bir Balotelli gider başka Balotelli gelir. Onun yerine Dzyuba'yı aldık, 3 tane santrforumuz var. Parayı veren düdüğü çalar, parayı getirecekse Fenerbahçe ya da Galatasaray da alabilir."

SERDAR ALİ ÇELİKLER'DEN OLUMSUZ İFADE!

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler ise Balotelli'nin Galatasaray ile anılmasının ardında resmi bir görüşme olmadığını ve böyle bir transferi gündemde olmadığını belirten ifadeler kullandı.

Serdar Ali Çelikler: "Balotelli, İstanbul'a gelmek istememiş. Ayrılmak istiyormuş.... Fenerbahçe veya Galatasaray için hiç duymadım."

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu