B.Dortmund 2 - 3 Werder Bremen Maç Özeti İzle! 20 Ağustos Cumartesi Bundesliga!

ÖZET İZLE...B.Dortmund 2 - 3 Werder Bremen Maç Özeti İzle! 20 Ağustos Cumartesi Bundesliga!...

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR:

45+2'

Gol - 1:0! Julian Brandt (Dortmund) ceza sahası çizgisinden şutunu çekiyor ve topu sağ alt köşeden ağlara gönderiyor. Marco Reus golün asistini yapan oyuncu.

77' Harika bir pozisyon! Raphael Guerreiro (Dortmund) topu alıyor ve uzak mesafeden sert bir şut çekiyor. Oyuncunun bu güzel vuruşunda top yerden kalenin ortasından ağlara gidiyor. Kaleci Jiri Pavlenka gözlerine inanamıyor. Skor 2:0 oluyor.

90' Gol! Lee Buchanan (Bremen) ceza sahası içinde boşta kalan topa vuruşunu yapıyor ve sağ üst köşeye gönderdiği top kaleciyi geçiyor. Oyuncu bu vuruşuyla skoru 2:1 yapıyor.

90+4' Gol! Niklas Schmidt (Bremen) topu ağlara gönderiyor. Gol oluyor! Niklas Schmidt (Bremen) cesur bir şekilde Amos Pieper tarafından yapılan ortaya yükseliyor ve yakın mesafeden sağ alt köşeye yaptığı sert vuruş sonucunda kaleci Gregor Kobel için yapacak hiçbir şey kalmıyor. 2:2.

90+6' Oliver Burke (Bremen) topu ağlarla buluşturuyor! Gol! Mitchell Weiser tarafından gönderilen ara pasta Oliver Burke (Bremen) ceza sahasında topla buluşuyor ve hata yapmayarak topu kalenin sağ tarafından ağlara gönderiyor. 2:3.

MAÇIN ÖZETİ BİRAZDAN SAYFAMIZA YÜKLENECEKTİR!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu