Arka Sokaklar 580.Bölüm Yeni Bölüm Fragman İzle!

Arka Sokaklar 580.Bölüm Yeni Bölüm Fragman İzle!...Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar 26 Şubat Cuma akşamı izleyicilerle buluştu. Her hafta farklı bir heyecana sürükleyen Arka Sokaklar dizisi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Arka Sokaklar 580.Bölümde neler olacak? Merakla beklenen Arka Sokaklar dizisi 5 Mart Cuma saat 20.00 de Kanal D'de...

Arka Sokaklar 580.Bölüm Yeni Bölüm Fragman İzle!

Arka Sokaklar 580.Bölüm Yeni Bölüm Fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda yer alacaktır...

Rıza Baba, ülkeden kaçmaya çalışan Servet Amca ile karşı karşıya kalıyor! Servet, güvenli eve yerleştikten sonra ülkeden kaçmanın planlarını yapar. Adamlarıyla ufak bir tezgah düzenler. Hastaneye kaldırılma bahanesiyle ambulansla kaçırılır. Ülkeden kaçmak için geldiği limanda onu kötü bir sürpriz bekler. Rıza Baba ve ekip, Servet'in adamlarının ensesinden bir an bile ayrı kalmazlar. Aldıkları istihbarat ve takip ettikleri adamlar sayesinde limana operasyon düzenlerler. Servet kaçmanın hayalini yaşarken karşısında eli silahlı Rıza Babayı bulur.

Cemal ve Ezgi, Çocuklara Yardım Etti!

İstihbarattan Ekrem yeniden ortaya çıkmış ve Mesut'u kendi işlerine alet etmeye başlamıştır. Bu durumdan dolayı Selin, Mesut'a serzenişlerde bulunur. Mesut, Ekrem ile operasyona giderken Cemal de onlara katılır. Operasyon sırasında Cemal ile Ekrem ortadan kaybolur. Çatışma yerine giden Mesut acı tablo ile karşı karşıya kalır. Cemal vurulmuş bir şekilde yerde yatmaktadır. Bu haber başta Ezgi olmak üzere herkesi şoke eder. Cemal'in akıbeti ise, merak konusudur.

Arka Sokaklar 580.Bölüm Yeni Bölüm Fragman İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu