Arka Sokaklar 577.Bölüm 12 Şubat Cuma Yeni Bölüm İzle!

Arka Sokaklar 577.Bölüm 12 Şubat Cuma Yeni Bölüm İzle!...Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar 12 Şubat Cuma akşamı izleyicilerle buluşuyor. Her hafta farklı bir heyecana sürükleyen Arka Sokaklar dizisi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Arka Sokaklar 577.Bölümde neler olacak? Merakla beklenen Arka Sokaklar dizisi 12 Şubat Cuma saat 20.00 de Kanal D'de...

Arka Sokaklar Son Bölüm Tek Parça 12 Şubat Cuma İzlemek İçin Tıklayınız...

Mesut’un arabasında uyuşturucu bulunur. Servet’in, ekip üzerindeki oyunlarını bilen Rıza Baba olayı araştırır. Sonunda beklenmedik bir isme ulaşılır. Bu kişi Terör Şube Komiseri Muzaffer’dir. Rıza Baba, ellerinde onu suçlayacak kanıt olmadığı için Muzaffer’i sıkıştırıp ağzından laf almaya çalışır. Muzaffer ise, Rıza Babanın karşısında soğuk terler dökmektedir. Nazike, falcıya gittiğinde ilginç bir durumla karşı karşıya kalır.

Başak, Engin Müdür'e Trip Atıyor!

Esra’nın götürdüğü falcıda Arda’ya rastlarlar. Arda, belinde önlük Nazike’nin karşısında ne yapacağını şaşırır. Ekibe bir ihbar gelir. İhbarda bir taksinin önü kesilip, içerideki müşteriye üç kişi saldırmıştır. Söylenen saat ve lokasyon, Tunç’un da taksiye bindiği anlara denk geldiğinden Mesut endişelenir.

Arka Sokaklar 577.Bölüm 12 Şubat Cuma Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu