Arka Sokaklar 574.Bölüm 22 Ocak Cuma Yeni Bölüm İzle!

Arka Sokaklar 574.Bölüm 22 Ocak Cuma Yeni Bölüm İzle!...Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar 22 Ocak Cuma akşamı izleyicilerle buluşuyor. Her hafta farklı bir heyecana sürükleyen Arka Sokaklar dizisi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Arka Sokaklar 574.Bölümde neler olacak? Merakla beklenen Arka Sokaklar dizisi 22 Ocak Cuma saat 20.00 de Kanal D'de...

Arka Sokaklar 574.Bölüm 22 Ocak Cuma Yeni Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız...

Ekip, Bahar'ın düştüğü durum yüzünden çok öfkelidir. Özellikle Hakan, sevdiği kadının kendi yüzünden zor zamanlar geçirmesine hayıflanmaktadır. Bir an önce Bahar'a zarar veren Zafer'in bulunması gerekmektedir. Açığa alınan Hakan, Zafer'in izini bulmuştur. Bu bilgiyi paylaşmak için Asayiş Şubeye geldiğinde tatsız bir olayla karşılaşır.

Selin Acısına Dayanamıyor

Bahar'ın dayısı Arif de oradadır. Arif, Hakan'a sert sözlerle saldırmaya çalışır; fakat, ekip tarafından durdurulur. Rıza Baba, Hakan'ın verdiği bilgilerle operasyonu başlatır. Zafer, ekibin baskınından son anda kurtulsa da, kaçacak yeri kalmamıştır artık. Kovalamacadan sonra Hakan ile Zafer karşı karşıya kalır. Hakan, silahını Zafer'e doğrultur. Ekip arkadaşları Zafer'i öldürmemesi için ona seslenirler. Hakan, kararlıdır.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00'da Kanal D'de!

Arka Sokaklar 574.Bölüm 22 Ocak Cuma Yeni Bölüm İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu