Arıza 10. Bölüm İzle 15 Kasım Pazar

Show TV’nin gözde dizilerinden Arıza dizisi her zamanki gibi izleyiciler tarafından ilgi ile takip ediliyor. Bugün 10. bölümü oynanan dizi saatler 20:00 olduğunda Show TV ekranları başında sizleri bekliyor.

Show TV’nin sevilerek izlenen dizisi Arıza 10.yeni bölümü ile 15 Kasım Pazar akşamında ekranlara geliyor. Geçen hafta 9.Bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen dizinin 15 Kasım Pazar günü yayınlanacak 10.Bölümünde neler yaşanacak merak ediliyor.

Ali Rıza, Cabir’in vurduğu Mert’i hastaneye yetiştirir. Mert ameliyata alınır. Cabir, Mert’in ameliyattan sağ çıktığını öğrenince adamlarıyla hastaneye gelir, sonrasında ise Ali Rıza ve Muzaffer tarafından yakalanır. Ali Rıza, Cabir’le işinin bitmediğini, Cabir sayesinde konsorsiyumu dize getirebileceği Muzaffer’e söyler ve planını açıklar.

Konsorsiyumdaki herkes Cabir’in saldırılarına maruz kalır ve konsorsiyum çatırdamaya başlar, ta ki günün sonunda Ali Rıza, Murat’ın ve Derya’nın canını kurtarıp, Cabir’i vurana dek. Burak ise artık oyun dışında kalır ve konsorsiyumdan atılır.

Arıza 10. Bölümünde; Ali Rıza, Cabir’in vurduğu Mert’i hastaneye yetiştirir. Mert ameliyata alınır. Cabir, Mert’in ameliyattan sağ çıktığını öğrenince adamlarıyla hastaneye gelir, sonrasında ise Ali Rıza ve Muzaffer tarafından yakalanır. Ali Rıza, Cabir’le işinin bitmediğini, Cabir sayesinde konsorsiyumu dize getirebileceği Muzaffer’e söyler ve planını açıklar. Konsorsiyumdaki herkes Cabir’in saldırılarına maruz kalır ve konsorsiyum çatırdamaya başlar, ta ki günün sonunda Ali Rıza, Murat’ın ve Derya’nın canını kurtarıp, Cabir’i vurana dek. Burak ise artık oyun dışında kalır ve konsorsiyumdan atılır.