Ardanın Mutfağı Son Bölüm Tek Parça 6 Mart İzle!

Ardanın Mutfağı Son Bölüm Tek Parça 6 Mart İzle!....Programın bu bölümünde Kremalı Pırasa Çorbası, Fırında Çıtır Baget ve Elmalı Strudel tarifleri ekrana gelecek. Arda’nın Mutfağı bu hafta nefis lezzetlerle karşınızda...Arda’nın Mutfağı Cumartesi saat 13.00’da yeni bölümüyle Kanal D’de!

Ardanın Mutfağı Son Bölüm Tek Parça 6 Mart İzlemek İçin Tıklayınız...

Programın bu bölümünde Kremalı Pırasa Çorbası, Fırında Çıtır Baget ve Elmalı Strudel tarifleri ekrana gelecek. Arda'nın Mutfağı'nda özel tarifler sizi bekliyor. Menüde bu hafta "Kremalı Pırasa Çorbası", "Fırında Çıtır Baget" ve "Elmalı Strudel" tarifleri var.

Kabaklı Kiş 

Arda'nın Mutfağı programının 27 Şubat 2021 Cumartesi günü yayınlanan 96. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı "Kabaklı Kiş" tarifi! ‘Kabaklı Kiş tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Kabaklı Kiş yapabilirsiniz.’

Kabaklı Kiş MALZEMELER: Tabanı için; 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu Tuz 125 gram tereyağı - soğuk  2 yemek kaşığı yoğurt 1 adet yumurta İç harcı için; 3 adet kabak 1 adet ayva 3 diş sarımsak Tuz Karabiber 1 çay kaşığı toz zencefil 3 - 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1/2 bağ dereotu 200 ml krema 100 gram kaşar peyniri - rende.

Ardanın Mutfağı Son Bölüm Tek Parça 6 Mart İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu