Ardanın Mutfağı 170.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 11 Mart Cumartesi Kanal D İzle!

Ardanın Mutfağı 170.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 11 Mart Cumartesi Kanal D İzle!...Kanal D'nin sevilen programı Arda'nın Mutfağı yepyeni bölümleriyle ekranlara geliyor. Ekranların sevilerek ve beğenilerek izlenen şefi Arda Türkmen yepyeni tarifleri ile Arda'nın Mutfağı'nda izleyici ile buluşuyor. Her cumartesi birbirinden lezzetli ürünler ile hünerini gösteren Arda Şef tariflerini uygulayarak anlatıyor. Arda'nın Mutfağı her hafta cumartesi saat 13.00'de Kanal D'de...

Ardanın Mutfağı 170.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 11 Mart Cumartesi Kanal D İzlemek İçin Tıklayınız...

Programın bu bölümünde Börülceli Tavuk Yemeği, Mısırlı Basmati Pilavı, Pancarlı Patates Salatası ve Dilim Şekerpare tarifleri ekrana gelecek. Arda'nın Mutfağı'nda özel tarifler sizi bekliyor. Menüde bu hafta Börülceli Tavuk Yemeği, Mısırlı Basmati Pilavı, Pancarlı Patates Salatası ve Dilim Şekerpare tarifleri var.

Kabak Beğendili Köfteli Volovan tarifi 

Arda'nın Mutfağı programının 5 Mart 2023 Pazar günü yayınlanan 169. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Kabak Beğendili Köfteli Volovan tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Kabak Beğendili Köfteli Volovan yapabilirsiniz.

Mantarlı Fırın Patates tarifi 

Ardanın Mutfağı 170.Bölüm Yeni Bölüm Tek Parça 11 Mart Cumartesi Kanal D İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu