Arda İle Omuz Omuza 5 Şubat Pazar Son Bölüm Tek Parça İzle!

Arda İle Omuz Omuza 5 Şubat Pazar Son Bölüm Tek Parça İzle!...Türkiye’nin sevilen şeflerinden Arda Türkmen’in, her hafta pazar günü mutfağında ünlü bir konuğu ağırladığı program Arda ile Omuz Omuza yeni bölümü ile ekrana geliyor. Arda İle Omuz Omuza 5 Şubat Pazar saat 13.00 de Kanal D'de...

Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Ersin Korkut, tarifi dinleyerek "Frezya" yapmaya çalışacak. Türkiye’nin sevilen şeflerinden Arda Türkmen’in, her pazar günü ünlü konuklarını mutfağında ağırladığı programı “Arda ile Omuz Omuza” yeni bölümü ile ekrana geliyor.

Arda İle Omuz Omuza 5 Şubat Pazar Son Bölüm Tek Parça İzlemek İçin Tıklayınız...

Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu güzel oyuncu Özge Özacar, tarifi dinleyerek "Creme Catalan Tart" yapmaya çalışacak. Türkiye’nin sevilen şeflerinden Arda Türkmen’in, her pazar günü ünlü konuklarını mutfağında ağırladığı programı “Arda ile Omuz Omuza” yeni bölümü ile ekrana geliyor. Arda Türkmen, bu bölümde güzel oyuncu Özge Özacar'ı ağırlıyor… Özge Özacar, Arda Türkmen ile birlikte mutfağa girerek "Creme Catalan Tart" yapmaya çalışacak. Ünlü isimlerin, Arda Türkmen’in yardımıyla mutfak performanslarını sergilediği program Arda ile Omuz Omuza pazar günü saat 13.00’da Kanal D’de!

Arda İle Omuz Omuza 5 Şubat Pazar Son Bölüm Tek Parça İzle!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu