Arda Güler İmza Atıyor!

Fenerbahçe'den ayrılması kesinleşen Arda Güler'in, Real Madrid'e transferiyle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Arda'nın, Real ile 6 yıllık mukavele imzalayacağı ve sözleşme metninin kontrol amaçlı kendisine gönderildiği öne sürüldü. Genç futbolcu bugün Madrid'e gidecek.

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, İspanyol devi Real Madrid'e transfer olmak için gün sayıyor...

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Arda, Real'den sözleşme metnini aldı bile. Mukavelenin 6 yıllık olacağı belirtilirken, 18 yaşındaki futbolcunun ve temsilcilerinin sözleşmeyi kontrol ederek incelemesinin ardından imzayı atması bekleniyor.


Arda Güler bugün Madrid'e gidiyor

Bu arada 18 yaşındaki futbolcu, bugün saat 15.00'te Atatürk Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Madrid'e hareket edecek. Sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak Arda Güler, Fenerbahçe Kulübü'nün kasasına ise ciddi anlamda katkı sunacak ayrıca sarı-lacivertliler genç futbolcunun bir sonraki satışından da pay alacak.

Real Madrid Bu Akşam Arda Güler'le Sözleşme İmzalayacak

Arda Güler'in imza töreni, yarın 13.00' te Florentino Perez' in katılımıyla gerçekleşmesi bekleniyor.

Real Madrid Kulübüne yakın çevrelerden alınan bilgiye göre, öğleden sonra özel bir uçakla İstanbul'dan Madrid'e gelecek Arda Güler, sağlık kontrolü sonrası sözleşmeye imza atacak ve anlaşma akşam saatlerinde resmi olarak duyurulacak.

Arda Güler'in Real Madrid ile 5 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Ali Koç açıklamıştı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün İsmail Kartal'ın imza töreninde yaptığı açıklamada Arda'nın takımda kalmayacağının netleştiğini söylemişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu