Anthony Nwakaeme Hangi Takımla Anlaştı? Türkiye'den Ayrıldı mı?

Anthony Nwakaeme Hangi Takımla Anlaştı? Türkiye'den Ayrıldı mı?... Süper Lig'de uzun süre Trabzonspor forması giyen Nwakaeme Bordo Mavili ekipten resmen ayrıldı. Özellikle şampiyonluk senesinde takımda önemli rollere imza atan Nwakaeme'nin gidişi biraz sıkıntılı oldu. Sitem vari bir söylemle ayrılan Nwakaeme'nin yeni takımı merak ediliyor ve araştırılıyor. Adı Beşiktaş ile anılan Nwakaeme'nin Türkiye'de kalıp kalmayacağı da merak konusu.

Trabzonspor'un yıldızı Anthony Nwakaeme takıma veda etti. Sözleşmesi biten Nijeryalı ile bir süredir yeni kontrat üzerinde görüşen yönetim, oyuncuyla orta yolu bulamamıştı.

Anthony Nwakaeme, Trabzonspor'dan ayrıldığını açıkladı. Yıldız oyuncu, "Sevgili Trabzonspor taraftarları; beni, sizinle karşı karşıya getiriyorlar. Böylece ayrılan benmişim gibi görünecek. Birlikte tarih yazdık ve yaşadığımız her şeyi sonsuza kadar hatırlayacağım" notuyla ayrılığı duyurdu. 145 maçta 47 gol 40 asist yapan ve 1 Süper Lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası, 1 de Süper Kupa kazanan Nwakaeme, taraftarın sevgilisiydi. Nijeryalı oyuncunun yeni durağı merakla bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'LA ADI ANILIYOR!

Beşiktaş, Anthony Nwakaeme'nin kulübü Trabzonspor ile anlaşamaması durumunda hemen harekete geçmeye hazırlanıyordu. Nijeryalı yıldıza, bonuslar hariç senelik 2 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif yapılması planlanıyor.

Kartal'ın bonuslar hariç yıldız futbolcu için 2 milyon Euro'nun üzerinde senelik ücret vermeyi planladığı gelen haberler arasında yer alıyor. Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Valerien İsmael'in de Türkiye'ye geldiğinden beri en beğendiği oyuncular arasında yer alan Nwakaeme ile ilgili ilerleyen zamanda, hareketli günlerin olması bekleniyor.

Anthony Nwakaeme Hangi Takımla Anlaştı? Türkiye'den Ayrıldı mı?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu