Antalyaspor Galatasaray Maçın Adamı Kim Seçildi?

Antalyaspor Galatasaray Maçın Adamı Kim Seçildi?... Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. 17 maçlık yenilmezlik serisi ile sahaya çıkan Antalyaspor penaltıdan yararlanamazken Muslera maçın gidişatına damga vurdu. Diğer yandan Haji Wright ile ileride etkili olan ve pozisyonlara giren Antalyaspor gol atamayınca Galatasaray'da oyuna son dakikada giren ve ilk ve tek topa dokunuşu gol olan Gomis 3 puanı kazandıran isim oldu.

Antalyaspor ile Galatasaray, Corendon Airlines Park Antalya'da karşı karşıya geldi. Müsabakayı Galatasaray 1-0 kazandı.

Antalyaspor'da Luiz Adriano'nun 45+2. dakikada kullandığı penaltı vuruşunda kaleci Muslera gole izin vermedi. Galatasaray, Gomis'in 90. dakikada kaydettiği golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Galatasaray bu sonuçla puanını 3'e çıkardı.

Galatasaray gelecek hafta Giresunspor'u konuk edecek. Antalyaspor ise deplasmanda Ümraniyespor'la karşılaşacak.

MAÇIN ADAMI KİM?

Galatasaray'da özellikle Yunus Akgün hareketli oyunu ile dikkatleri üzerine çekerken maça damga vuran isim hiç şüphesiz ki Muslera oldu. Penaltı kurtaran Muslera ilk yarıda Haji Wright ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda da yere yatarak geçmesini engelledi ve net gol pozisyonunu kurtardı. Golden sonra da Antalyaspor'un ataklarında iyi kurtarışlar yapan Muslera maçın adamı oldu.

Diğer yandan maça damga vuran isim şüphesiz ki Gomis oldu. Oyuna 89.dakikada giren Gomis ilk topa dokunuşunda takımını öne geçirmeyi başardı. Maçın adamı olmayı da hak eden Gomis dün doğum gününü kutlamıştı. Bugün Gomis attığı golle taraftarını bir kez daha sevindirmiş oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu