Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu Kimdir?

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu Kimdir?.... Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in bahsettiği isimlerden olan Esat Toklu merak edilen ve araştırılan kişilerden oldu.

Karamanlı olan Esat Toklu Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı olarak görev yapıyordu.

Son Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun yayınladığı Kararname ile Ankara İdari İstinaf Mahkemesi Başkanlığına getirilmişti.

Bir Yorum

  1. Merhaba siteyi takip eden biri olarak şunu belirtmek isterim Sayın Esat Toklu şu an görev yapmış olduğum Ankara Bölge İdare Mahkemesi başakanıdır.Bölge İdare Mahkemesi Başkanımızın başkanlık biriminde 5 sene görev yaptı.Kendisi aileden gelen maddi imkanları çok geniş birisi bu birincisi belirtmek isterim.İkincisi görev yaptığı süre boyunca biz personellere (Memur) en iyi çalışma ortamlarını sağlamış olup bizlerin bütün problemlerini çözme konusunda yardımcı olmuştur.Önceki başkanlat bırakın memur personellerin düğünlerine gitmeyi selam bile vermediklerini biliyoruz.Esat Başkan çok mütevazı bir insan olmakla beraber önceliği her zaman biz personeller olmuştur.Asla ayrım yapmadan memur arkadaşlara değer vermiş onların tüm sorunlara çözüm bulmuş ve en iyi şartlarda çalışmamız halkımıza en iyi hizmeti verebilmemiz için gerek bina yer donanım hijyen şartlar sunmuş ve mücadele etmiştir.Kısacası insani olarak biz memur personellere en iyi hizmeti vermiştir ve vermeye de devam ediyor. Esat Başkanımız iyi bir yargıç olması bir yana çok iyi bir insan çok iyi bir abi ve örnek insan.Zaten ne kadar asaletli değerli biri herkes bilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu